Ovaj tim je osvojio imunitet u Survivoru: ko gubi igre i strpljenje?

Izvor: Tracara.com, 27.Apr.2023, 23:05

Ovaj tim je osvojio imunitet u Survivoru: ko gubi igre i strpljenje?

U prvoj igri bili su bolji crveni, pa su ovojili totem. Juče su plavi izgubili, otišli na plemenski savet gde je nominovan bio David, a ogrlicu ličnog imuniteta osvojio je Denis.] U današnoj borbi i neizvesnim igrama za plemenski imunitet poveli su crveni, pa su plavi ubrzo izjednačili. Nakon još jedne borbe na poligonima plavi su poveli, rezultatom 2:1, a već u narednoj borbi crveni su izjednačili. Posle treće borbe na poligonu, crveni su poveli rezultatom 3:2, dok su ubrzo nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ženskog duela crveni stekli još jedan poen. Crveni su se pokazali boljim na poligonu pa su ubrzo osvojili i peti poen, a onda su plavi uspeli da se izbore i smanje prednost na 5:3. Igru su rešavali Marko i Leo, a nakon njihove borbe i Markove preciznosti u poslednjem delu poligona, crveni tim je odneo pobedu. Crveni su uspeli da se izbore još jednom u igrama za plemenski imunitet za totem, i time su nastavili da nižu pobede… The post Ovaj tim je osvojio imunitet u Survivoru: ko gubi igre i strpljenje? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Užičko kolo u Survivoru! Pogledajte kako Crveni tim slavi pobedu

Izvor: Tracara.com, 28.Apr.2023, 00:08

Crveni tim nastavio je da niže pobede. Crveni su uspeli da još jednom pobede u igrama za plemenski imunitet. Nakon što su u borbama na poligonu odneli pobedu rezulatatom 6:3, svi zajedno su proslavili tako što su zaigrali kolo. Podsetimo, večeras se odigrala druga igra za plemenski...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.