Ovaj telefon košta više od nekih automobila, a nije čak ni smartfon

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj telefon košta više od nekih automobila, a nije čak ni smartfon

Ovo je najnoviji telefon koji dolazi iz partnerstva kompanija Vertu i proizvođača luksuznih automobila Bentli. Naravno, onome ko vozi Bentli cena ovog telefona i ne izgleda prevelika, iako je ovogodišnja verzija Vertuovog ekstravagantnog dodatka za Bentli nije čak ni smartfon.
U pitanju je klasičan mobilni telefon, bez tačskrina, sa alfanumeričkom tastaturom i sa Series 40 softverom. Telefon ima ispoliranu završnicu od nerđajućeg čelika, kao i jastučić od ugljeničnih vlakana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji okružuje zvučnik. Tehničke specifikacije nisu reprezentativne i uključuju 2-inčni displej od safira, 4GB interne memorije, Wi-Fi i Blutut podršku, 1050mAh bateriju (koja omogućava do 300 sati u standby modu).
Vertu omogućava kupcima da sami izaberu dizajn telefona, koji će odgovarati dizajnu njihovog automobila. Vertu Signature for Bentley će se u prodaji naći od septembra.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovaj telefon košta više od nekih automobila, a nije čak ni smartfon

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Ovo je najnoviji telefon koji dolazi iz partnerstva kompanija Vertu i proizvođača luksuznih automobila Bentli. Naravno, onome ko vozi Bentli cena ovog telefona i ne izgleda prevelika, iako je ovogodišnja verzija Vertuovog ekstravagantnog dodatka za Bentli nije čak ni smartfon...U pitanju je klasičan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.