Ovaj tamičar ne može da ispadne iz Survivora ove nedelje

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2023, 00:14

Ovaj tamičar ne može da ispadne iz Survivora ove nedelje

Crveni tim igrao je igru za lični imunitet, jer su izgubili u igri za plemenski imunitet. To znači da će jedan od njihovih igrača napustiti tim i moraće da se preseli u Vilu velikog veća. Ogrlica ličnog imuniteta i ovoga puta znači da za tu osobu ne može da se glasa, ali i da će ta osoba nominovati jednog od takmičara za duelistu. Pravila igre za lični imunitet su jednostavna: na mehanizmu od drveta moraće da balansiraju dve lopte što je duže moguće. Prvi iz igre ispada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Anja, koja je loptice držala samo nekoliko sekundi, a potom i Nataša i Nikolina. Draga, Marko, Bojan stoički su se držali, nakon što je Kalu ispao iz igre. Oni su morali da stoje na jednoj nozi. Ogrlicu je uspeo da osvoji Marko, kome je ovo drugi put da osvaja ogrlicu ličnog imuniteta. „Očigledno mi je legla igra, možda je moja želja bila veća, ali znam kako ovi ljudi žive ovde svaki dan i snam koliko žele da idu dalje, danas je sreća bila na mojoj strani,“ rekao je Marko i dodao da već zna koga će da nominuje. „Imam ideju koga ću da nominujem, nije mi drago ali to je Survivor“. The post Ovaj tamičar ne može da ispadne iz Survivora ove nedelje appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kalu u suzama napustio Survivor: Pogledajte emotivni trenutak njegovog ispadanja

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2023

Još jedan burni plemenski savet iza nas… a crveni su ovog puta ostali bez člana tima. Nakon što su izgubili u igri za plemenski imunitet, Crveni su se borili za lični, koji je osvojio Marko. Na plemenskom savetu, morali su da nominuju jednog takmičara za izbacivanje. Kalu je ubedljivo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.