Ovaj poziv Ace Lukasa se nikako ne odbija! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj poziv Ace Lukasa se nikako ne odbija! VIDEO

Folk zvezda Aca Lukas nastupiće 15. decembra na Zlatiboru sa svojim Folk Haus bendom, a njegov koncert označiće početak zimske sezone na ovoj planini.

Lukas za festival "šankanje", sprema nešto izmenjen repertoar, kojim će ugrejati sve prisutne, jer kako sam kaže, sprema se za tradicionalno najbolju žurku na Balkanu. Pored Lukasa, na festivalu će u periodu od 15. do 18. decembra nastupiti i Nataša Bekvalac, ali i još nekoliko domaćih estradnih zvezda i popularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << di-džejeva. Kako najavljuju iz turističke organicije Zlatibora, na planini se očekuje najbolja sezona do sada sa više hiljada gostiju iz Srbije i regiona, a svi oni koji se odluče da zimuju na ovoj planini moći će da uživaju u brojnim sadržajima koji se pripremaju mesecima unazad.

Pogledajte i kako Aca Lukas poziva fanove na Zlatibor:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.