Ovaj frajer je spavao sa više od 20 hiljada žena, a pogodite ko je sa 35 hiljada?!

Izvor: Svet, 30.Apr.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj frajer je spavao sa više od 20 hiljada žena, a pogodite ko je sa 35 hiljada?!

Oni su zvezde u svom poslu i nose epitet seksualnih legendi zbog broja partnerki koje su promenili.
Toni Kertis, Rod Stjuart, Džek Nikolson, Hulio Iglesias i Hju Hefner spavali su s fascinantnim brojem žena u svojim životima, ali verovali ili ne, oni su male bebe prema ovim frajerima.





Za legendarnog glumca Vorena Bitija, zbog kojeg su žene gubile glavu, kažu kako je spavao sa više od 12 hiljada žena. Neki su, navodno, izračunali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “tačan” broj od 12. 775 žena. Poznato je da je Biti frajer, ali ovo se baš nije očekivalo.

Ipak, iako je broj njegovih partnerki impozantan, glumačka zvezda je pravi amater naspram ovog frajera.
Vilt Čemberlen

Ovaj NBA igrač u svojoj je autobiografiji otkrio kako je spavao sa više od 20 hiljada žena.
Samo sam radio ono što je prirodno. Birao sam zgodne žene bez obzira na to ko su i šta su. Bio sam sa njima kad god je to bilo moguće“, pohvalio se.
I tako smo stigli i do ultimativne seks mašine. On nije bio ni sportista, ni glumac ni pevač. On je bio revolucionar i političar.
Fidel Kastro

New York Post objavio je kako je Fidel Kastro u 40 godina spavao sa više od 35 hiljada žena. Zvuči neverojatno!
Dnevno je vodio ljubav sa barem dve žene, sa jednom za ručak, sa drugom za večeru“, rekao je Kastrov saradnik poznat pod imenom Ramon.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovaj frajer je spavao sa više od 20 hiljada žena, a pogodite ko je spavao sa 35 hiljada?

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2015

Oni su zvezde u svom poslu i nose epitet seksualnih legendi zbog broja partnerki koje su promenili...Toni Kertis, Rod Stjuart, Džek Nikolson, Hulio Iglesias i Hju Hefner spavali su s fascinantnim brojem žena u svojim životima, ali verovali ili ne, oni su male bebe prema ovim frajerima...Za legendarnog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.