Ovaj čovek je ROĐENI BRAT Vojina Ćetkovića - apsolutna je drugačiji od poznatog glumca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:38

Ovaj čovek je ROĐENI BRAT Vojina Ćetkovića - apsolutna je drugačiji od poznatog glumca! (FOTO)

Odlučio se za drugačiji život!

Malo ljudi zna da popularni glumac Vojin Ćetković ima mlađeg brata Bojana.

Za razliku od Vojina, koji je mlad napustio rodni Kruševac i otišao u Beograd na studije, Bojan je ostao u rodnom gradu, gde je zasnovao porodicu.

Još jedna osoba iz Ćetkovićeve porodice imala je veliki uticaj na izbor njegove profesije.

Popularni glumac je jednom prilikom rekao da nikada ne bi postao glumac da nije bilo njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rođaka, pozorišnog reditelja Milovana Ćetkovića.

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic)

- Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek postane profesionalac sve to bude drugačije - rekao je svojevremeno Vojin Ćetković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.