Ova takmičarka PZE rođena je 29. februara i danas SLAVI ROĐENDAN: Neobično je, zaboravila sam kako se to radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:51

Ova takmičarka PZE rođena je 29. februara i danas SLAVI ROĐENDAN: "Neobično je, zaboravila sam kako se to radi"

Pevačica konačno dočekala svoj dan.

Takmičarka ovogodišnje "Pesme za Evroviziju" Martina Vrbos rođena je 29. februara, pa rođendan ima priliku da slavi svake prestupne godine.

Taj dan je konačno danas, a pevačica ona ističe da je zaboravila i kako se slavi.

- Osećam se kao da mi nije rođendan jer toliko je godina prošlo da sam zaboravila kako se rođendan slavi - istakla je, pa dodala:

- Slaviću ga, umrla makar, da dobijem što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više poklona i da se ljude prisete da ja svake četvrte godine brojim godinu više - rekla je Martina koja danas puni 40 godina.

- Slaviću ga s bližnjima i mojim prijateljima. Vrlo je neobično slaviti rođendan i dan danas. Kada sam razmišljala šta ću raditi nisam znala, jer toliko ne slavim taj svoj rođendan - otkrila je pevačica iz Rijeke sa srpskom adresom.

Srbija Danas/24sata.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.