Ova poznata pevačica je SNAJKA Aneli Ahmić: SKORO NIKADA NE PRIČA O NJOJ, sumnja se da nisu u dobrim odnosima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 16:17

Ova poznata pevačica je SNAJKA Aneli Ahmić: SKORO NIKADA NE PRIČA O NJOJ, sumnja se da nisu u dobrim odnosima

Isplivale informacije o tome ko je snajka rijaliti zvezde Aneli Ahmić.

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić svima je već dobro poznata po svim dešavanjima koji se dešavaju u rijalitiju, a i po tome što se sve više svađa okreće oko nje. Sa detaljima njenog života gledaoci su se upoznavali od njenog ulaska u rijaliti.

Od članova njene porodice, majka i sestra su poznate gledaocima rijalitija, a nije mnogima poznato da Aneli ima i brata. On nije davao nikakve izjave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o učešću u rijalitiju njegove sestre ili izjave o njoj, samim tim nije mnogo javno eksponiran.

A post shared by Ajlin Ahmic (@mr.ajlinahmic)

Kako je moglo da se pročita pre više od godinu dana sumnjalo se da je Anelin brat bio uhapšen više puta zbog krijumčarenja velikih količina droge.

Tada je prvi put pored njegovog imena stalo i ime nekadašnje učesnice “Zvezda Granda” Slađane Mandić kao njegovog partnera i tada je navedeno da ona nikada nije napuštala svog ljubavnika. Uz to stajala je informacija da je ovaj par tajno venčan po završetku muzičke sezone "Zvezda Granda" 2014. godine.

Informaciju o braku potvrđuje i njen opis na platformi Jutjub gde se navodi da se posle 2013 godine povukla sa scene i posvetila porodici. Takođe je navedeno da je par godina kasnije objavila dva singla koji su stekli veliku slavu, na osnovu čega sad znamo da se vratila na muzičku scenu.

Aneli u rijalitiju retko pominje brata, a njegovu suprugu skoro da nikada nije pomenula. Fanovi se zbog ovoga zapitali u kakvom su njih dve odnosu, ali o tome još uvek nije bilo informacija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.