Ova namirnica jača je od raka i pobeđuje ga u rekordnom roku!

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova namirnica jača je od raka i pobeđuje ga u rekordnom roku!

Američki naučni institut za zdravlje u Baltimoru, Merilend, nedavno je objavio da je limun moćan prirodni proizvod za uništavanje kancerogenih ćelija.
Foto: Guliver/Thinkstock Utvrđeno je da je limun čak 10.000 puta snažniji od hemoterapije a što je veoma bitno, pri tom ne utiče na zdrave ćelije. Jedino što jos uvek nije objavljeno o kojoj se količini limuna radi.
Pročitajte i… Preživela je rak i svetu otkrila magični RECEPT pomoću kojeg se izlečila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Bez obzira na to, da je limun kao moćan antioksidans dokazani lek protiv raznih vrsta bolesti pa i raka, poznato je vekovima u nazad. Beli luk i limun su osnovni sastojci starog tibetanskog leka, nastalog pre više od 2000 godina za koji se zna, da između ostalog, sprečava nastanak tumora. Danas se govori o tome da limun ima najblagotvorniji efekat na čiste i tumore. Povoljno utiče na sve oblike raka a posebno raka pluća, dojke, prostate, debelog creva i pankreasa.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ova namirnica jača je od raka i pobeđuje ga u rekordnom roku!

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016

Utvrđeno je da je limun čak 10.000 puta snažniji od hemoterapije a što je veoma bitno, pri tom ne utiče na zdrave ćelije. Jedino što jos uvek nije objavljeno o kojoj se količini limuna radi...Pročitajte i… Preživela je rak i svetu otkrila magični RECEPT pomoću kojeg se izlečila..Bez obzira...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.