Ova Hrvatica jedna je od najbolje obučenih žena u Beogradu, sada je SPOJILA NESPOJIVO i objasnila kako dva obična komada mogu da izgledaju SKUPO i OTMENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova Hrvatica jedna je od najbolje obučenih žena u Beogradu, sada je SPOJILA NESPOJIVO i objasnila kako dva obična komada mogu da izgledaju SKUPO i OTMENO!

Veoma zanimljivo...

Nikolina Ristović Pišek je jedna od najbolje obučenih žena na našim prostorima, a njen Instagram profil je prava modna inspiracija! Kad god zavirimo u njega, dočeka nas nova, sjajna stilska lekcija!

Ovog puta atraktivna voditeljka pozirala je u izlogu šarmantnog kafića u fenomenalnom i vrlo šik izdanju.

Nikolina je za popodnevno durženje sa prijateljicom iskombinovala popularan tedi kaputić u jarkoplavoj boji uz trendi kožne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pantalone u upečatljivoj crvenkastoj nijansi.

Ono kada ti je prijateljica oko sokolovo. A ja sam učinila apsolutno sve da budem neprimjetna, kao sto vidite... Ako me uopce vidite..?!

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Jan 12, 2020 at 3:44am PST

Dozu glamura u ovo kežual izdanje unele su visoke potpetice sa mašnom, kao i najpoželjniji aksesoar sezone, a reč je o upadljivom rajfu sa biserima.

Inače, lepa brineta je u ovoj kombinaciji primenili princip takozvanog kolor-blokinga, odnosno spajanja naizgled potpuno različitih, upadljivih nijansi.

Moram hitno promijeniti fotografa. Ili sebe. 🥴

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Nov 18, 2019 at 5:49am PST

Čini nam se da je upravo ovaj trend, prisutan još od 2011. kada ga je lansirao Gucci, najbolji način da razbijete zimsko sivilo!

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Ne znam sto bih rekla. Just an ordinary day in the kitchen, I suppose...👀? I moje blage isprike zabezeknutom osoblju @buddhabar_beograd koje je istrpjelo ovaj performans. Napomena: niti jedna životinja nije nastradala niti je ozlijeđena na ovom snimanju. @bazar_politika

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Jan 13, 2020 at 9:45am PST

Svima koji danas slave, mnogo mira, strpljenja, ljubavi i zdravlja želim. Da budemo bolji ljudi. Cijele godine. I svih godina koje su nam namijenjene.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Jan 7, 2020 at 7:09am PST

Just classical winter blues.... no biggie.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Jan 5, 2020 at 1:07am PST

When I was a cabaret dancer... 🤫 #tbt #fashionshow

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Dec 18, 2019 at 2:18am PST

Wi-Fi hiking tour. Nova moderna sportska disciplina

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Dec 6, 2019 at 6:33am PST

Every day is one step closer to summer... 😐

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Nov 14, 2019 at 2:50am PST

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Oct 28, 2019 at 1:59am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.