Otvoreno PROGOVORILA o svemu, OVO bi moglo da UGROZI brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno PROGOVORILA o svemu, OVO bi moglo da UGROZI brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Otkrila je sve do detalja.

Pevačica Suzana Jovanović nije od onih žena koje beže od epiteta "supruga", već sa ponosom ističe da je u braku sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem.

S obzirom na to da se producent njihove medijske kuće Žika Jakšić nedavno razveo, "Alo" je pitao Suzanu za komentar, kao i to da li postoji nešto što bi moglo da poremeti njen brak sa Sašom Popovićem.

Kao iz topa, sa osmehom na licu, pevačica je rekla: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Sašin i moj brak bi jedino mogao da poljulja zemljotres, ako se desi u Srbiji. Iskrena da budem, ja se ne mešam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko meša u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i ume.

Suzana nije bila previše raspoložena da govori o prelasku Žikine bivše supruge Dajane Paunović sa "Granda" na konkurentsku ružičastu televiziju.

Ne propustite danas #ZvezdeGrandaSpecijal. Garantujemo odličnu zabavu #ZvezdeGranda

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Mar 19, 2017 at 7:00am PDT

Jovanovićeva priznaje da se sa suprugom nikada nije posvađala, jer njih dvoje probleme u braku, ako ih ima, rešavaju razgovorom.

- Rasprava sa Sašom nikada ne može da se desi, samo razmena mišljenja. Nikada nisam insistirala da bude po mome i da sam u pravu za ono što sam rekla. Uvek saslušam drugu stranu i nađemo sredinu - kaže Suzana.

Pevačica iz prethodnog braka ima sina Danijela, koga je Popović prihvatio kao svoje dete, dok njih dvoje zajedno imaju ćerku Aleksandru.

Foto: Srbija Danas

- U vaspitanju dece mi je sve prepustio, on se tu ne meša, osim kada vidi da je tu gusto. Mi se igramo dobrog i lošeg policajca, po potrebi - priznaje Suzana i oktriva da njen sin iz prvog braka ima posao kod Popovića na televiziji, dok ćerka i dalje razmišlja čime bi mogla da se bavi nakon završene škole - rekla je Suzana, a zatim govorila o planovima za budućnost svoje dece:

- Danijel je vredan, radi u "Grandu" kod Saše, a Aleksandra je napunila 18 godina, završava treću godinu srednje škole i već je devojka. Ona još ne zna na koji bi fakultet išla, ali pokazuje afinitete prema dizajnerskoj školi. Nije na mamu i tatu, ona voli slikarstvo i crtanje.

Jovanovićeva je za kraj zaključila da joj ne bi smetalo da joj ćerka postane deo estradnog sveta, mada su male šanse za tako nešto, jer nju to uopšte ne zanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS POSLE NEPRISTOJNE PONUDE: Naša pevačica se POTUKLA sa gostima na svadbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2017, 14:12

Granica koju ne prelazi...Da bavljenje estradom nije uvek laka zarada, govori i primer Slađe Vujičić, bivše pevačice "Alegro benda". Oni su bili angažovani na jednoj svadbi, a kada su se gosti ponapijali, zatražili su od Slađe da se popne na sto i da tako peva. Pošto joj to nikako ne priliči,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.