Otvorena nova kafana na vodi ”Brodolom”

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena nova kafana na vodi ”Brodolom”

Od prošle nedelje Beograd je bogatiji za još jedno sjajno mesto za izlazak – prvu kafanu na vodi pod nazivom ”Brodolom”. Snažan pljusak nije sprečio brojne poznate da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje, a među prvima su na splav stigli Saša Matić i Jelena Jovanović koja je prisutne poslužila fantastičnom tortom u obliku nasukanog broda.

Andrija Marković Aki je ovu priliku iskoristio da javnosti predstavi svoju novu devojku, koju je ljubio i grlio naočigled >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svih a posebno kada je u kafanu ušla Sara Trajanović sa Denijem Boneštajem.

Bivši ljubavni par nije se ni pozdravio uprkos tome što su čitave noći bili gotovo za istim stolom. Bez obzira što to nije njihov muzički žanr Stefan Cvijović Cvija, Tamara Filipović i Nikolija Jovanović uživali su u zvucima folk hitova u izvedbi Aleksandra Petrovića Acka do ranih jutarnjih časova, ali i Jovana Perišića koji ga je u nekoliko navrata odmenio na sceni.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.