Otrkrivena poslednja želja preminule Bojane Janković

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2024, 09:09

Otrkrivena poslednja želja preminule Bojane Janković

Preminula Bojana Janković, imala je jednu želju koju nažalost nije uspela da ostvari.

Bivša voditeljka mnogo je bolela sport, pa izvor blizak preminuloj Bojani kaže, da je imala želju da istrči još jedan beogradski maraton.

- Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno, da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom. Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo - otkrio je upućen izvor blizak Jankovićki, prenosi Republika.

Podsetimo,  Bojana Janković pronađena je 19. aprila mrtva u stanu u Beogradu, a njena prerana smrt sve je potresla. Beživotno telo bivše voditeljke poslato je na obdukciju, gde će se utvrditi razlog prerane smrti Bojane Janković.

Slične vesti: ​Oproštajno pismo preminuloj Bojani Janković!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.