Otkriveno ko čuva ćerkice Lune i Marka - devojčice odrastaju kao princeze

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 16:04

Otkriveno ko čuva ćerkice Lune i Marka - devojčice odrastaju kao princeze

Glava kuće imala jasan stav!

Luna Đogani nedavno se porodila drugi put i na svet donela ćerku Lanu koju je starija Mija jedva dočekala.

Kako prenosi "Star", mlada mama obožava da radi sve sama, ali isto tako ima i obaveze mimo njih, pa često zna da zove Anabelu da njoj i Marku uskoči u pomoć i da pričuva decu dok oni završe sve što imaju van kuće.

Anabela obožava da bude sa svojim unukama, ali je sugerisala da bi mogli da razmotre opciju da uzmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dadilju, kao što je ona imala za svoje ćerke, jer jer ona ne može da im uvek pomaže zbog svojih ličnih obaveza.

- Anabela je Luni dok je još bila trudna sa Lanom skrenula pažnju da će joj u nekom periodu trebati žena koja će da joj čuva decu, ali joj je tada ćerka objasnila da je sa Markom pričala o tome i da je on rekao da to ne dolazi u obzir. Njegovo objašnjenje je da ne veruje u potpunosti ženama koje ne poznaje i da nije siguran da mu bilo ko čuva decu. Iako je Luna pokušala da mu objasni da su nju i njene sestre takođe čuvale dadilje i da nikad nije bio problem, on je kategorički to odobio. Anabela je nedavno rekla Luni da ne razume ni nju, ni Marka i baš se ljuti što imaju takav stav. Naglasila je ćerki da ona obožava da bude sa unukama, ali da ma i ona obaveze i da neće moći svaki pit da uskoči - govori za "Star" izvor blizak Anabeli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.