Otkriveno ko će biti POBEDNIK ELITE? Procurile TAJNE INFORMACIJE - OVO IME niko nije očekivao, ubedljivo vodi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 07:55

Otkriveno ko će biti POBEDNIK ELITE? Procurile TAJNE INFORMACIJE - OVO IME niko nije očekivao, ubedljivo vodi

Pitanje koje najviše zanima sve gledaoce ali i takmičare konačno dospelo u javnost!

Od septembra stare godine počeo je novi rijaliti na "Pinku" pod nazivom "Elita".

I ove godine, kao i prethodnih godina, kada se emitovalo šest sezona rijalitija "Zadruga", najviše se govori o tome ko bi mogao biti pobednik.

Na Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem napravljena je anketa putem koje su fanovi rijalitija mogli da glasaju za svog favorita. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sudeći po rezultatima, najviše šansi ima Mensur Ajdarpašić sa 32 posto glasova, a odmah za njim sledi Anita Stanojlović sa 29 posto. Na listi su se našli i Maja Marinković, Bojana Pavlović, Helena Foks, Milena Kačavenda, Aneli Ahmić i Anđelo Ranković.

- "Samo kad bi oni znali ko vodi iz dana u dan. Anita do pobede", "Maloumnici podržavaju maloumnicu Anitu", "Mensur je od prvog dana prvi na svim mogucim anketama", "Mensur jedini normalan", "Malo sutra će Anita pobediti", "Mensur gospodin ćuti i vodi, a drugi zahvaljujući mišićima, pašće na dno! Videćemo kad je Anđelo ostavi ko je Anita", "Zna se da će Anitini ogrimni procenti uzdrmati celu kuću! Bravo! Glasajte za Anitu, počinje rijaliti i gledajte face učesnika kada pročitaju Anitine procente, da vidimo da li će i dalje ostati uz Matoru" - nizali su se komentari na mreži.

Srbija Danas/ društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.