Otkriveno KADA će Luna UĆI u Zadrugu 3! Vrati Đoganijevoj stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno KADA će Luna UĆI u "Zadrugu 3"! "Vrati Đoganijevoj stvari!"

Rat...

Tara Simov zaratila je ponovo žestoko sa Majom Marinković u salonu lepote, te su jedna drugu vređale žestokim opaskama. One su u razgovoru naslutile da će Luna Đogani ulaziti u "Zadrugu 3" i otkrile su kada će to biti - kada bude ušla da peva na žurki.

- Idi, kradi malo po kući, ti nemaš svoje, nego kradeš po kući. O meni možete da izmišljate, nisam ti kriva što je tvoj bivši dečko izabrao mene, a ne tebe. Maja je oblačila pola kuće, kao i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, tako i prošle - odbrusila joj je Maja.

- Vrati Luni stvari! Probaj sada da muvaš Mateju, pa ćeš videti kako ćeš dobiti pedalu! Meni je tebe jako žao! Ljubomorna, sujetna, plastificirana glupača! Lunči, kad budeš došla da pevaš, traži od Maje stvari - ponavljala je Tara.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.