Otkriven razlog zbog kog Anđelo ima PROBLEM SA POTENCIJOM: Anita izbezumljena, OVO JE PRAVA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 12:02

Otkriven razlog zbog kog Anđelo ima PROBLEM SA POTENCIJOM: Anita izbezumljena, OVO JE PRAVA ISTINA

Definitivno nije nešto kako treba.

Nakon pobede koju su odneli na "Ljubavnoj Elitoviziji", Anđelo i Anita dobili su od Velikog šefa veliku nagradu - mogućnost da provedu zajedničko vreme osamljeni na Rajskom ostrvu.

Pismo Velikog šefa je stiglo u Belu kuću, a on ih je obavestio da je vreme da spakuju stvari i upute se ka ostrvu.

- Draga Elito, vreme je da Anđelo i Anita krenu na Rajsko ostrvo, pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Anita i Anđelo nisu mogli da dođu sebi od sreće, pa su momentalno otišli u spavaću sobu i krenuli sa pakovanjem neophodnih stvari.

Međutim, iako su mislili da će provesti romantičan period, daleko od ostalih ukućana, čini se da Anđelo ne može da se opusti, zbog čega i dalje nisu imali vrelu akciju, što Aniti izuzetno fali.

Naime, Anđelo ne može da prestane da misli na kamere okolo, te je zabrinut za ono što mu porodica može videti:

- Vidi se 100% - rekao je Anđelo zabrinuto.

- Pa, šta i da jeste? I šta ćeš sad? - upitala je Anita i smejala se.

Podsećanja radi, učesnici "Elite" Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu sek*ualnu orijentaciju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.