Otkriven UZROK SMRTI Andrea Brauera - Legendarni glumac preminuo je u 61. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 23:25

Otkriven UZROK SMRTI Andrea Brauera - Legendarni glumac preminuo je u 61. godini

Andre Brauer je bolovao od terminalne bolesti.

Andre Brauer je umro u 61. godini nakon višemesečne borbe sa rakom pluća.

Andre je preminuo u ponedeljak, 11. decembra, a sada se oglasio i i njegov predstavnik koji je potvrdio da je Braueru dijagnostikovan rak pluća nekoliko meseci pre smrti, prenosi "The New York Times".

Inače, Brauer je igrao ulogu detektiva Franka Pembletona u 100 epizoda serije "Ubistva: Život na ulici", u kojoj se pojavljivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1993. do 1998.

Osvojio je dva Emija u karijeri: 2006. za ulogu Nika Atvotera u "Lopovu" u kategoriji glavnog glumca u mini seriji ili filmu; i za rad na "Ubistvu: Život na ulici" 1998. u kategoriji glavnog glumca u dramskoj seriji.

U svojoj karijeri, Brauer je bio nominovan za ukupno 11 Emija, uključujući i druge projekte kao što su "Men of a Certain Age", "Gideon's Crossing" i "The Tuskegee Airmen".

Srbija Danas/Telegraf/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.