Otkriven TAJNI razgovor sa Janjušem koji SVE objašnjava! Maja: Ja nemam problema s tim... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven TAJNI razgovor sa Janjušem koji SVE objašnjava! Maja: "Ja nemam problema s tim..." (VIDEO)

Digla se prašina...

U emsiji "Gledanje klipova" u rijalitiju "Zadruga 3" emitovanje je još jedan prisan video Maje Marković i Marka Janjuševića, a po ko zna koji put Marinkovićeva je tvrdila da nije prešla granicu sa oženjenim zadrugarom.

- Ja ne mogu da vrtim iste rečenice u krug, očekuje se od mene odgovor na jedno te isto na pitanje, a ja ću uvek odgovriti isto, samo na drugačiji način. Rekla sam već da možete da pokažete šta god, ja nemam problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa time. Nemam problem, ali da se ponavaljam neću - rekla je Maja.

- U prolazu sam prokomentarisao ono što je Maja nakon emisija rekla Janjušu, a on odlepio, da je očekivala žešća pitanja, to znači da nešto postoji - istakao je Đedović.

Marko Janjušević objasnio je kakav se to razgovor dogodio između Maje i njega sinoć, te o kakvim žešćim klipovima je reč.

- Priča je prvo krenula kako je ona ovde imala i gore svađe, da je imala i gorih klipova. Spomenula je tada pitanja gledalaca,zbog čega sam se ja iznervirao, ne mogu da verujem da ona želi klipove, koji će joj k*rac klipovi. Ne volim ljude ovde koji žive za momenat kada će dobiti klipove, oni jednostavno hoće da budu u centru pažnje - objasnio je Janjuš.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.