Otkriven RAZLOG zašto je Stanija Dobrojević KRILA od javnosti da se pomirila sa BIVŠIM dečkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 23:37

Otkriven RAZLOG zašto je Stanija Dobrojević KRILA od javnosti da se pomirila sa BIVŠIM dečkom

Progovorili.

Stanija Dobrojević pomirila se sa manekenom Markom Markovićem, ali navodno nisu želeli priznaju da su ponovo zajedno zbog neprijatnosti koje su im se dešavale.

Glavni razlog zbog kojeg je Stanija želela da sakrije svoju vezu od  javnosti, jeste taj što u poslednje vreme ima neprijatnosti sa nekoliko opsednutih fanova koji je uhode i prate.

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

- Njih dvoje se bukvalno ne odvajaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak i treniraju zajedno. Po povratku iz teretane obavezno odlaze do marketa gde kupuju zdrave namirnice za pripremu večere, a za to je uglavnom zadužen Marko, jer Stanija retko gde ima mira. Haos je gde god se pojavi! - rekao je izvor blizak paru.

A post shared by Stanija Dobrojevic❤ (@marko_stanija.markovic)

Inače, kako se šuška po Novom Sadu, brojni opsednuti fanovi ne prestaju da prate mladi par, te im svakodnevno idu u stopu kad god izađu iz zgrade i krenu negde.

A post shared by Stanija Dobrojevic❤ (@marko_stanija.markovic)

- Stanija i Marko nemaju mira. Takvi "obožavaoci" im smetaju, pa se trude da se što manje kreću na javnim mestima kako ne bi morali da dolaze u neprijatne situacije. Privatnost očigledno mogu imati jedino u inostranstvu - rekao je izvor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.