Otkrivamo:Ko su najplaćenije dame u muzici?

Izvor: Poznati.info, 14.Dec.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo:Ko su najplaćenije dame u muzici?

Američka pop zvezda Britni Spirs (31) našla se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih ženskih izvođača u protekloj godini.

Spirs je u periodu od maja 2011. do maja 2012. zaradila 58 miliona dolara, zahvaljujući pre svega svom poslednjem albumu “Femme Fatale” i istoimenoj turneji kao i ulozi sudije u TV rijaliti šou “The X Factor” za koju je dobila honorar od 15 miliona dolara.

Odmah iza nje je Tejlor Svift (22) koja je inkasirala 57 miliona dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Mlada kantri pevačica je veći deo ove sume zaradila od turneje na kojoj je dobijala više od milion dolara po nastupu, ali i od novog albuma “Red” kao i ugovora sa kozmetičkom kućom CoverGirl.

Treću poziciju zauzela je Rijana (24) sa zaradom od 53 miliona dolara, a četvrto Lejdi Gaga (26) sa 52 miliona dolara.

Poslednja u top 5 je Keti Peri (28) sa zarađenih 45 miliona dolara.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Forbs: Britni Spirs je najplaćeniji ženski izvođač u protekloj godini!

Izvor: Svet, 14.Dec.2012

Američka pop zvezda Britni Spirs našla se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih ženskih izvođača u protekloj godini. Tridesetjednogodišnja Britni je u periodu od maja 2011. do maja 2012. zaradila 58 miliona dolara, zahvaljujući pre svega svom poslednjem albumu “Femme Fatale” i istoimenoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.