Otkrio kakvu su AKCIJU IMALI ISPOD JORGANA U IZOLACIJI! Đedović izneo sve INFORMACIJE o odnosu Tare i Ša

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021, 01:58

Otkrio kakvu su AKCIJU IMALI ISPOD JORGANA U IZOLACIJI! Đedović izneo sve INFORMACIJE o odnosu Tare i Ša

Juče joj je prvi put rekao da je voli!

Marko Đedović bio je prvi sagovornik Darka Tanasijevića pred večerašnje "Izbacivanje". Progovorio je o najaktulenijoj temi o kojoj bruje svi u Beloj kući, a to je odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Stumban sam od situacije Tare i Ša i njihovog odnosa. Mnogi su pokušali da pokrenu tu priču, to je budalaština... Mislim da nominacije nisu bile format emisije za to. Samo ja i njih svoje znamo apsolutno sve o tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jezive su informacije koje imam. Njih dvoje se ponašaju kao da su zajedno, tako je bilo od oktobra. Ja sam im rekao da je to vrlo nepristojno. On je Tari rekao da njegovoj Ivani to ne smeta. Nakon toga, zatičem potpuno istu situaciju i ja ih pitam da li su normalni, a tada me je Ša napušio. Posle više ništa nije bilo isto, on nije mogao više da se otrgne od nje, kao ni ona od njega. Nikada joj nije dozvoljavao da se Tara povuče. Ja sam išao i laprdao da je Sandra zaljubljena u Ša, sva njegova stanja povezana su za njegov odnos sa Tarom. Tara mi je sve pričala, kako se drže za ruku, maze ispod jorgana, čuo sam da se u izolaciji desilo i maženje svuda po telu - prepričao je Đedović.

- Ermina je videla da je Ša njoj pripretio da Nikola ne sme da legne pored nje, Tara je tada ćutala. Nije želela sa njim da se svađa, on joj je pripretio. A ja sam joj svašta tada rekao, vidim da mučenica ćuti. On joj ljubomoriše na Čorbu, Vladimira... On je odlepio, ispričao joj je sve o svom životu, u jednom trenutku joj je rekao da mu je žao supruge i da je sa njom iz sažaljenja. Čak je i Tari priznao da se u jednom momentu dopisivao sa pet devojaka. Tu postoji plan, da se Paula Tari približi, kako bi se od Paule sve pročulo. Oni su se dogovorili da Tara preuzme sve na sebe. Sinoć joj je zvanično rekao da je voli - otkrio je Đedović.

Zatim se Đedović osvrnuo i na sukob sa Vladimirom Tomovićem:

- Krijući od svih, njemu sam davao novac za hranu, on ne može da podnese što je Kristijan jači, što je Karić bolji frajer u Jovaninim očima - komentarisao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZALJUBILA SAM SE, OBEĆAVAO MI JE..." Tara prvi put kroz SUZE otkrila sve o odnosu sa OŽENJENIM reperom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021

Konačno bacila sve karte na sto!..Darko Tanasijević večeras je ušao na imanje kako bi pred "Izbacivanje" pretresao sa zadrugarima najaktuelnije teme u Beloj kući...Jedna od njegovih sagovornica bila je Tara Simov koja je progovorila prvi put iskreno o odnosu sa oženjenim Nenadom Aleksićem Ša...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.