Otkrio DETALJE UGOVORA: Evo do kada ostaje Stanislav Krofak u Eliti - Palo PRESLIŠAVANJE u Pabu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:02

Otkrio DETALJE UGOVORA: Evo do kada ostaje Stanislav Krofak u Eliti - Palo PRESLIŠAVANJE u Pabu

Svi segmenti su otkriveni.

Sinoć je na imanje u Šimanovcima pristigao dugoočekivani Stanislav Krofak, MMA borac i bivši momak Mione Jovanović. Ono što su mnogi priželjkivali, kako u kući, tako i publika kraj malih ekrana. Svako je imao nešto da kaže i da svoj sud na situaciju koja se tiče ljubavnog trougla.

Jedino je Lepi Mića odlučio da Stanislava Krofaka povede u Pab i sa njim obavi informativni razgovor, odnosno jedno lagano preslišavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Na početku zaista ništa nisam hteo da radim, nisam hteo nikakvu izjavu da dajem, baš ništa. Onda me je pozvala jedna novinarka, a na TikToku sam slušao da ovaj sve vreme govori o meni. Novinarka me nagovarala i onda sam došao, pristao sam. Video kako je publika reagovala i pozvali su me ovde, dogovor je bio dobar i ponuda i evo me ovde na 4 meseca - rekao je Krofak na Mićino pitanje zašto je ušao.

- Kada si ušao, rekao sam da imaš pravo da ih prozivaš svaki dan - rekao je Mića.

Detaljnije o ovom razgovoru pogledajte u narednom video zapisu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.