Otkrio DETALJE RAZGOVORA sa Tarom ISPOD POKRIVAČA pred DISKVALIFIKACIJU, pa spomenjuo njenog BIVŠEG VERENIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 23:21

Otkrio DETALJE RAZGOVORA sa Tarom ISPOD POKRIVAČA pred DISKVALIFIKACIJU, pa spomenjuo njenog BIVŠEG VERENIKA

Tužan je zbog njenog napuštanja rijalitija!

Subota veče rezervisana je za "Pitanja novinara" u Beloj kući. Predstavnici sedme sile pokrenuće najaktuelnije teme u "Zadruzi". Prvo pitanje bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

- Kako se osećaš? - pitao je Darko.

- Imam strah kao nikad u životu, sav drhtim, kao sam da sam prvi put pred kamerama. Smoren, tužan, sav sam nikakav. Baš sam Marku rekao danas da ne mogu da uspostavim sam sa sobom konekciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Preteško mi je. Kad se vežem za nekog, to je to. Navikao sam da ležem sa njom, budim se... Svađe, lepi trenuci, navikao sam da sve radim sa njom. Kao da deo mene fali. Sam ne mogu nikako da funkcionišem, takav sam po prirodi. To je Nenad. Ne mogu to kod sebe da promenim. Znam da je prošlo nekoliko dana, ali fali mi - rekao je Ša.

- Pratio sam tvoje razgovore proteklih dana, negde si često znao da budeš nesiguran i sumnjičav, što u sebe to u Taru. Đedovića često ispituješ da li će sve biti kako treba. Koja ti se to pitanja vrzmaju po glavi? - nastavio je Darko.

- Pre par dana mi je rekla za poziv sa bivšim verenikom, kada je bila debata rekla je da nije bila totalno iskrena prema meni i da će nešto da mi saopšti po izlasku iz "Zadruge". Ali ja sam uvek uporan da saznam, ne mogu da budem strpljiv, naročito kad su tajne u pitanju. Rekla mi je za taj poziv, šta je pričala sa verenikom. Učesnici kojima je pre mene ispričala imaju jednu verziju, ja drugu. To mi nije poremetilo odnos, ja je volim i želim da se vidim sa njom po izlasku iz "Zadruge". Ona je svakako htela da se diskvalifikuje, ja sam je molio ispod pokrivača da mirnije plovimo svakog dana... Nije me poslušala, Tara je Tara, tvrdoglava... Ja sam neko ko veruje u ono što smo nas dvoje pričali. Ja sam odlučio da verujem u to. To je to, verujem u naše priče i to što mi je rekla. Čekam da izađem i vidim na čemu smo, nadam se da je tu - govorio je reper.

- Tara te je u nekoliko navrata zvala i košarkaš, kao što te je zvao njen Stefan. Koliko ti je to paralo uši? - pitao je Darko.

- Ja nemam kompleks od visine, skoro svaka devojka je bila viša od mene. Burna je bila reakcije jer je neko to spomenuo, to me je iznerviralo. To mi je dva puta rekla. Kada sam saznao ko je to rekao... Onda mi je ona rekla da je i on moje visine. Ne znam šta bih rekao - dodao je Ša.

- Da li misliš da se poslužio tim trikom da je vrati, time što će uniziti tebe? Kako se osećaš što sada nosiš naziv "Košarkaš"? - nastavio je Tanasijević.

- Ja nikada nisam išao na to kada sam muvao devojke: "E, tvoj bivši je to i to". Ja čak hvalim svaku devojku koju muvam. Ja nemam te seljačke fore, ako on ima... Ja sam svakakve epitite dobijao, košarkaš je bolje nego g*vno, smrad... Ima i ŠA u koŠArkaš, sve gde ima Ša mi se dopada - zaključio je reper.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.