Otkrila SVE O RAZGOVORU s Asminom Durdžićem - Miljana iznela šok detalje: Slao mi je i SNIMKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 04:08

Otkrila SVE O RAZGOVORU s Asminom Durdžićem - Miljana iznela šok detalje: "Slao mi je i SNIMKE"

Kulićeva razvezala jezik.

Rijaliti zvezda i učesnica "Elite", Miljana Kulić stigla je u "Šiša bar" kod voditelja Darka Tanasijevića.

Kulićeva je ovom prilikom detaljno analizirala odnose u Beloj kući i iskazala svoje stavove i zapažanja o cimerima nakon povratka.

- Miljana, kako ti se čini stanje u Beloj kući? - upitao je Darko.

- Darko, nikad gore nije bilo kad su odnosi u kući u pitanju. Ovde niko ni sa kim ne razgovara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnoga prijateljstva su na klimavim nogama. Moram da ti kažem da mi je Matora postala ogavna. Darko, kad čujem šta ona sve govori, nije mi dobro. Matora je prva rekla da treba da urami Mateu, jer joj je pokazala kakva je Anita i sklonila je od nje, a onda je napravila haos kad je došao Anđelo, pa je promenila ploču. Prva sam pljuvala Anitu i to što je uradila, ali mi se stav promenio. Matoea sad govori da je ona sponzoruša, a veličala je nekad to što je išla autobusom, umesto taksijem i ostalo. Da se razumemo, ona nikad nije ni bila naklonjena istom polu, ja iza stoga stojim, ali niko ne može da kaže da se nije zaljubila u Anđela. Doterana je, našminkana i sređena. U srećnom je ljubavnom odnosu sa Anđelom i to se vidi. Matora je želela da bude žrtva, dopalo joj se da to i postane, a kad je videla da su Anđelo i Anita složni i da ljudi polako menjaju mišljenje na bolje o njima, ona je pokazuje sve više svij bes. U očima joj se vidi mržnja, ali i sujeta - kazala je Miljana.

- Ko te je razočarao? upitao je Darko.

- Ivan me je jako razočarao. On podržava skraćenog(Bebicu), a taj čovek mi je sve najgore izgovorio. Kad sam izašla, čula sam šta je rekao u vezi mog deteta, što me je jako zabolelo. Ivan zarađuje za Jelenu i njega, a ja za naše, odnosno moje dete. Ne mogu da ažem ni da je naše dete, jer se on ponaša kao da mu nije otac, Darko. On želi da mi vidi leđa. On ludi jer sam ja došla pre njega na intervju. Priča Žani o nekom Ćati, jer nema priču. Nikakvu ljubav ne vidim između Jelene i njega. Nikakvu strast, ni emociju ne vidim. Moji roditelji koji su trideset godina zajedno imaju veću strast nego njih dvoje koji su zajedno pet godina, iskreno. Mislim da on napolju ide po kladionicama, a ona se dopisuje sa nekim momcima na društveim mrežama i ide u teretanu. Ovo je moj stav. Mislim da je Jelena velika glumica - kazala je Miljana.

- Šta misliš o odnosu Teodore i Bebice? - upitao je Darko.

- Ništa. Mene to ne zanima. Vidi se da je Teodora srećnija pored Gačića, ali se drži Bebice, jer je priča pored njega bolja, s obzirom da je on deo moje prošlosti. Ona se sad drži njega, kako neko ne bi pomislio da emocije nisu lažne - kazao je Miljan.

Rekla si da si se čula sa Asminom - kazala je Miljana.

- Da, spojio nas je onaj diskvalifikovani(Zola). Rekao mi je da sam ga vređala, a ja sam rekla da sam komentarisala priču o kojoj sam slušala. Ja sam mu rekla da sam rekla sve što mislim o Staniji - kazala je Miljana.

- Da li si ti jurila da čuješ Asmina, ili on tebe? - upitao je Darko.

- Bože sačuvaj. On je zvao diskvalifikovanog (Zolu), a on je meni rekao da se čujem s njim. Ja sam Asminu sve rekla šta sam imala. Zaljučila sam da je Asmin patološki lažov. Nije mi jasno da je sa Stanijom u srećnoj vezi, a da konstantno gleda šta radi Aneli. Slao mi je i snimke kako je Aneli izgledala pre, kako je uredio Anelinu kuću i na sve to sumnja da je Nora njegovo dete. Kazala sam mu da je ljudski otpad, jer mu je i prvo i drugo u domu - kazala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.