Otkrila Anđelinu VEZU SA POZNATIM GLUMCEM: Aleksandra Šparavalo slučajno iznela NAJVEĆU TAJNU svoje ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 09:25

Otkrila Anđelinu VEZU SA POZNATIM GLUMCEM: Aleksandra Šparavalo slučajno iznela NAJVEĆU TAJNU svoje ćerke

Ovo iznenađujuće otkriće privuklo je veliku pažnju javnosti, a mnogi su bili zaintrigirani da saznaju više o njihovom odnosu i kako je do ovog saznanja došlo.

Na Instagram profilu Aleksandre Šparavalo, koja je već poznato ime u rijaliti  krugovima, a nedavno se pojavila neobična informacija koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Majka popularne rijaliti učesnice Anđele Šparavalo objavila je da je njen kum poznati glumac Milan Vasić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ova vest je iznenadila mnoge, a otkriveno je da je Aleksandra javno progovorila o njihovom rodbinskom odnosu baš u trenutku kada je gledala Vasićevu predstavu.

Na Instagram profilu majke Anđele Šparavalo, Aleksandre, nedavno se pojavila fotografija na kojoj pozira sa glumcem Milanom Vasićem, uz emotivnu poruku u kojoj otkriva da je on njen kum.

Ovaj emotivni trenutak dodatno je pojačao iznenađenje i interesovanje javnosti za njihov odnos. Mnogi su se pitali kako je došlo do njihovog susreta i da li je ovo bilo prvi put da su se sreli u javnosti kao rođaci. Mnogi su se zapitali kako je došlo do ovog saznanja i koliko dugo je Aleksandra čuvala ovu informaciju kao tajnu.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.