Otišla sam da se oprostim od njega... Milica Pavlović nije ni slutila da će se nakon susreta dogoditi TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 00:04

"Otišla sam da se oprostim od njega..." Milica Pavlović nije ni slutila da će se nakon susreta dogoditi TRAGEDIJA

Pevačica je odlučila da podeli nepoznate detalje iz svog života i karijere. Ovog puta je uzdrmala javnost i naterala suze na oči mnogima.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na ovim prostorima i moderna ikona pop/folk muzičke scene Milica Pavlović, pred prvi veliki beogradski solistički koncert, odlučila je da sa publikom deli do sada nepoznate informacije vezane za njenu karijeru i putašestvije pri nastajanju njenih muzičkih hitova.

Iako važi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pevačicu koja interpretira brže, eksplozivne i veselije tonove, ipak postoje i one numere koje kriju bolnu i mračnu priču iza osmeha ove lepe pevačice. Upravo jedna od tih je i numera "Crna jutra (Balkan S&M)" koja je bila svojevrsna prekretnica u Miličinom životu.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

- Odlično znam da ste se ozbiljno pripremili da 23.12.2023. u Štark areni horski pevamo Crna jutra. Znam kako je frka izbila što "Crna jutra" nisu bila odmah na repertoaru za koncert, ali postoje neke stvari sem onih koje su javno poznate, a koje mene vezuju za ovu pesmu i svaki put se svega toga setim kada je izbvodim i obuzme me neka tuga. Ta pesma je namenski rađena za potrebe serije "Pevačica", zato je tako pomalo mračna i teška. Sa poslednjeg dana snimanja serije, sam se zaputila u Leskovac, jer je mom dedi zdravstveno stanje bilo veoma loše. Ispostavilo se da sam otišla da se oprostim od njega. Nekoliko dana pre toga sam snimila pomenutu pesmu simboličnog naziva "Crna jutra" i stalno sam slušala demo snimak tih dana. Sve oko te pesme me podseća na jedan od najtužnijih perioda u mom životu. Ta pesma je ujedno i prva koju sam snimila nakon što mi je istekao ugovor sa Grandom i ona je ujedno prvo izdanje moje izdavačeke kuće "Senorita Music". Odmah nakon premijere pesme, znate šta se desilo i kroz kakvo sajber nasilje sam prošla... Birala sam reči dok sam vam sve ovo pisala da vam ne zvuči patetično, a da vam približim koliko i zašto mi je teško, kada izvodim ovu pesmu. Volim je jednako koliko i vi, samo za mene ima i dodatnu sentimentalnu vrednost, jer simbolizuje jedan novi početak za mene, karijerni i životni - napisala je Milica.

Iz priloženog smo mogli da vidimo da je ovo ne samo kompozicija još jedna u nizu, već životna i karijerna prekretnica, baš kao što je Senjorita napisala.

Prisetimo se svi ovog hita, i obnovimo tekst pesme pre nego što je Milica izvede na svom beogradskom solističkom koncertu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.