Otišao na remont: 35 godina mlađi suprug Verice Rakočević se podvrgao estetskoj intervenciji - evo kako sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 14:07

Otišao na remont: 35 godina mlađi suprug Verice Rakočević se podvrgao estetskoj intervenciji - evo kako sada izgleda

Veljko pokazao javnosti čitav proces kom se podvrgao.

Modna kreatorka Verica Rakočević i 35 godina mlađi kompozitor Veljko Kuzmančević već dugo plove u moru ljubavi, a sada je Veljko šokirao sve objavom na društvenoj mreži TikTok.

Kuzmančević se podvrgao estetskom tretmanu za podmlađivanje, a ceo proces "ulepšavanja" prikazao je i javnosti.

Kompozitor je ovoga puta tretirao lice, tačnije čelo i obraze.

- Moja drugarica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo pokušava da napravi od mene lepotana, ali... Nije bolelo ovaj put kao što inače boli. Evo pojavilo mi se treće oko na čelu. Dajem savete, gledam u budućnost - našalio se on.

A kako izgleda nakon tretmana, pogledajte u videu na vrhu teksta.

Da podsetimo, venčanje modne kreatorke Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te 2013. godine bilo je znatno drugačije. Mediji su tada danima pisali samo o njima, a imajući u vidu da je razlika u godinama između njih značajno velika, mnogi su im predviđali brodolom, koji su oni demantovali na najbolji mogući način, tako što su ostali zajedno  sve ove godine i dan danas.

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Srbija Danas/TikTok/kuzmancevicv

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.