Otac je se JAVNO ODREKAO, porodica osudila njene niske postupke: Za mene ONA VIŠE NE POSTOJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 16:02

Otac je se JAVNO ODREKAO, porodica osudila njene niske postupke: "Za mene ONA VIŠE NE POSTOJI"

Iz kuće izašle informacije koje će potresti javnost!
Snežana Jovičić poznatija kao Sneža Kušadasi, učesnica popularnog rijaliti programa "Elita", izazvala je brojne kontroverze učešćem.
Njene žustre rasprave i svađe sa cimerima privukle su pažnju gledalaca, a posebno su izazvale reakcije njeni odnosi unutar porodice, o čemu je nedavno javno govorio njen otac, Novica Jovičić.
Snežini konflikti sa cimerima redovno su eskalirali u žestoke verbalne sukobe, često otkrivajući detalje iz privatnog života. Darjan Radumirović, njen nekadašnji Snežin i Miljanin partner, javno je optužio Snežanu da je zanemarila svoje roditelje i babu, optužujući je čak i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.