Otac Ružice Veljković otkriva za SCANDAL!: Tužiću Zmaja od Šipova!

Izvor: Svet, 22.Jun.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Ružice Veljković otkriva za SCANDAL!: Tužiću Zmaja od Šipova!

Otac Ružice Veljković otkrio je za novi SCANDAL! da će tužiti Zmaja od Šipova zbog pokušaja ubistva njegove ćerke!
“Već sam kontaktirao advokata! Ono što taj Zmaj radi mojoj ćerki je strašno! Tužba je već sastavčjena, samo čekamo Ružicu da izađe iz rijalitija!”
Koga još otac Ružice Veljković planira da tuži, ali i šta misli o Gastozu i Zorici Dukić, pročitajte samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kisocima!
A šta vas još očekuje u novom broju najtiražnijeg i najčitanijeg nedeljnika u regionu pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Otac Ružice Veljković otkriva za SCANDAL!: Tužiću Zmaja od Šipova!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2016

Otac Ružice Veljković otkrio je za novi SCANDAL! da će tužiti Zmaja od Šipova zbog pokušaja ubistva njegove ćerke!..“Već sam kontaktirao advokata! Ono što taj Zmaj radi mojoj ćerki je strašno! Tužba je već sastavčjena, samo čekamo Ružicu da izađe iz rijalitija!”..Koga još otac Ružice...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.