Otac POZNATE PEVAČICE je doktor nauka i kompozitor, priznala - Pesme koje je trebalo da snimi Luis, PEVAĆU JA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 02:07

Otac POZNATE PEVAČICE je doktor nauka i kompozitor, priznala - Pesme koje je trebalo da snimi Luis, PEVAĆU JA

Mlada zvezda trenutno je jedna od najtraženijih pevačica današnjice. Ekskluzivno je otkrila da će se na njenim albumima naći pesme koje je trebalo da izvodi legendarni Luis.

Tea Tairović može da se pohvali činjenicom da joj karijera ide uzlaznom putanjom, a u poslednje vreme jedna je od najangažovanijih mladih pevačica, a kako sama kaže, od nastupa i poslovnih obaveza nema slobodnog vremena.

Mlada pevačica dolazi iz Novog Sada i ima veoma zanimljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životnu priču, a umetničku crtu nasledila je od svog oca. Zoran Tairović je akademski slikar, doktor nauka i bavio se komponovanjem i režijom.

Tea je gostujući u emisiji ''Amidži šou'' govorila o saradnji sa ocem i pesmama koje je on napisao, a trebalo je da ih snimi pokojni Ljubiša Stojanović Luis, a koje će ona uvrstiti na neki od svojih budućih albuma. Pevačica je najpre otkrila da li ju je otac nagovorio na koncerte u Skoplju.

- Nije, Skoplje je bila moja želja, ali i njegova velika želja... Moj otac je pre mogo godina napisao mnogo pesama. Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno, neke su završile kod mene, kad će to izaći, ne znam. Oboje smo teški u procesu rada, kao da smo tata i ćerka. Neke pesme koje je trebalo da snimi Luis, snimiću ja, to je tačno. Jedan od mojih omiljenih izvođača... To će izaći van svega ovoga što ja radim i imam određenu odgovornost, tako da njeću da brzam, nego da sve legne kako treba - otkrila je Tea u emsiji ''Amidži šou''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.