Otac Maji ostavio stan! Ona ni ne sluti šta joj se sprema

Izvor: Svet, 15.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Maji ostavio stan! Ona ni ne sluti šta joj se sprema

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković otkrio je da za nju ima velike planove.
“Majin deda Milorad, moj otac, hteo je da je obezbedi i kupio joj je stan od 64 kvadrata, uz koji ima i podrum. Otkupio ga je i u njemu su sada njene stvari, pokloni, garderoba, brojni trofeji Majinih pasa, imamo engleske poentere. Po njenom izlasku iz Zadruge deda će da joj kupi lokal da odmah počne da radi. Završila je frizerski školu, pa taman, nek otvori svoj kozmetički salon i super”, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << on.
“Renovirali smo ga, preuredili malo, da bude po njenom ukusu. Ima i veliku terasu, prostran je. Bitno mi je da smo je obezbedili, ona je moja jedinica, mezimica. Odgajao sam je sam, ponovo je u kontaktu sa majkom, i ona zna za stan, čak ga je i videla. U prošloj sezoni rijalitija Maja je osvojila peto mesto i automobil, sada ima fin stan i prostor za rad joj tražimo, tako da sam jako zadovoljan, ni od koga neće zavisiti. Bitno mi je da razvije sopstveni biznis i da se osamostali, sve ostalo već ima, vaspitanje i kulturu”, ističe Majin otac

Svet Svet
The post Otac Maji ostavio stan! Ona ni ne sluti šta joj se sprema appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.