Osvanuo PRIVATNI SNIMAK Milice Todorović sa BIVŠIM DEČKOM KOLEGINICE - Ona mu meša, a on u TRANSU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 22:22

Osvanuo PRIVATNI SNIMAK Milice Todorović sa BIVŠIM DEČKOM KOLEGINICE - Ona mu meša, a on u TRANSU (FOTO)

Zapalili atmosferu!

Današnje objave pevačice Jovane Pajić na društvenoj mreži Instagram privukle su veliku pažnju javnosti.

Naime, supruga pevača Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg pod nadimkom Sale Tropiko, podelila je snimke sa proslave rođendana supruge pevača Darka Filipovića, Jasmine.

Prisutnima je pevao Ljuba Perućica, na žurki su mahom bili muzičari, a najviše pažnje privukle su Jovanine kolege, "Zvezde Granda" Milica Todorović i Darko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milica, kao i ostali gosti, bili su u opuštenom izdanju, a pevačicu je, sudeći po snimcima, atmosfera ponela, pa je plesala, uvijala kukovima, a u jednom trenutku zaigrala je i korake latino plesova i to tik ispred darka, koji je digao ruke i uživao u prizoru i muzici.

Podsetimo, početak Darkove karijere osim nekoliko hitova obeležila je i ljubavna veza sa koleginicom, sa kojom se takmičio u "Zvezdama Granda", Tanjom Savić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.