Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2020, 16:56

Oštre reči Romanine majke: „Moje dete je BRUKA i SRAMOTA, zbog nje ne smem ni na ulicu!”

Vest da su Romana Panić i njen verenik Filim uhapšeni u Australiji zbog pljačke bankomata šokirala je celu estradu, ali i običan svet. Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjaluci, pa od sramote i na ulicu ne sme da izađe. NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO! Naime, Goca kaže da nije mogla The post Oštre reči Romanine majke: „Moje dete je BRUKA i SRAMOTA, zbog nje ne smem ni na ulicu!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ispovest Romanine majke Goce posle pevačicinog hapšenja: Moje dete je BRUKA i SRAMOTA, zbog nje ne smem ni na ULICU

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2020

Goca kaže da ne zna šta ju je snašlo, te da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto Vest da je Romana Panić hapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa verenikom Filipom (40) šokirala je celu estradu, ali i običan svet.Svakako je najteže...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.