Ostali su bez teksta kada su ga videli na vratima vile! Ovo je novi učesnik Parova! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostali su bez teksta kada su ga videli na vratima vile! Ovo je novi učesnik Parova! (FOTO)

U šoku!

Milorad Simić, poznatiji kao Zmaj od Bajine Bašte, privukao je veliku pažnju učešćem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Njegov pokušaj bega, kako bi zatražio blagoslov za brak sa Voljenkom Ilić, podigao je veliku prašinu, a situacija se dodatno zahuktala kada je bivša stanarka i pobednica četvrte sezone Ružica Veljković ušla u vilu.

Popularna učesnica navodno je ušla kako bi od Milorada zatražila pomoć, a on joj je bez pogovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzvratio u vidu "isterivanja đavola".

U toku sinoćnje emisije "Upoznajte Parove" sa voditeljkom Anđelom Lakićević, u najglamurozniju vilu uselio se novi takmičar.

Naime, S*ksi Rok, božji izaslanik, kako za sebe često voli da kaže,  šepureći se ušetao je u dnevnu sobu u kostimu Supermena.

Supermen je sve učesnike očarao svojim performansom, izmamio im osmehe, a mnogi su opčinjeni njegovim nastupom, ostali bez teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Slomili su mu nogu u Parovima: ĆUTAO JE 8 MESECI i sada progovorio o POSLEDICAMA I OPORAVKU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.