Ostala bez slezine: Pevačica jedva preživela opasnu operaciju, danas živi sa POSLEDICAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 15:51

Ostala bez slezine: Pevačica jedva preživela opasnu operaciju, danas živi sa POSLEDICAMA

Otkrila detalje i dala važne savete.

Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, se pre tri godine podvrgla operaciji smanjenja želuca, nakon čega su usledile opasne komplikacije zbog kojih je bila životno ugrožena.

Srećom, pevačica je dobrom reakcijom lekara uspela da se oporavi, ali su morali da joj izvade slezinu i ugrade bajpas.

- Prošla sam težak period, dve operacije u roku od dve nedelje, ostala sam bez slezine, pankreas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio zakačen. Živim još malo sa nekim posledicama, ali zahvalna sam Bogu što sam među živima - počela je Indi.

Ona je uputila bitne savete svima koji planiraju da odu na ovu operaciju, a koja je poslednjih godina postala vrlo popularna.

- Doktori su bili jako uporni i hvala im na tome... Celoj ekipi sa intenzivne nege. Ja sam otišla zdrava na operaciju, nisam bila toliko ugojena, ali sam želela da rešim to. Mislim da je hirurg u tom trenutku mogao da odreaguje i pošalje me kući, na dodatne pripreme, da kaže da želi da vidi analize. On to nije uradio. Pripreme su u svemu tome jako bitne, kod nas se to odradi na brzinu, ali dobro... Insistiram da svi oni koji bi se podvrgnuli ovakoj operaciji da moraju da odrade ozbiljne pripreme jer su one najvažnije - dodala je folkerka.

Podsetimo, osim Indi, ovu operaciju uradili su i Darko Lazić, Krstinja Todorović, Dejan Milićević, kao i rijaliti učesnica Miljana Kulić.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.