Osim Kije, i ONA je došla da proslavi RAZVOD Ivane i Ša! Nije iz rijaliti sveta, ali je DOBRO ZNATE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 11:29

Osim Kije, i ONA je došla da proslavi RAZVOD Ivane i Ša! Nije iz rijaliti sveta, ali je DOBRO ZNATE (FOTO)

Došla da joj čestita!

Ivana Aleksić sinoć je proslavljala razvod od repera Nenada Aleksića Ša, koji ju je prevario u rijalitiju "Zadruga" sa mladom takmičarkom Tarom Simov.

Ivana je uz piće i druženje u jednom prestočničkom kafiću obeležila ovaj značajan događaj, očito verujući da se rešila supružnika koji je više nije vredan.

Njenu proslavu uveličala je pevačica i nekadašnja zadrugarka, Kija Kockar, koja je doživela sličnu sudbinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ju je tadašnji suprug, pevač Sloba Radanović prevario u "Zadruzi 1".

I mada smo znali da su Ivana i Kija već neko vreme u kontaktu i da se druže, niko nije očekivao da će se na Ivaninoj proslavi pojaviti i buduća snaja folk zvezde Lepe Brene, Sandra Miljaković, koja će se udati za njenog sina Viktora Živojinovića!

Devojke su bile u dobrom raspoloženju, a Ivana je na poklon dobila i cveće.

Podsetimo, Kija Kockar poklonila joj je tanjir sa natpisom "Srećan razvod".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.