Osam stvari koje muškarci potajno žele da rade vašim grudima

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam stvari koje muškarci potajno žele da rade vašim grudima

Muškarci bi da pojasne jednu stvar ženama: postoji razlika između onog što oni rade vašim grudima i onoga što žele da im rade. Naravno, to ne znači da nisu uživali u dosadašnjim “aktivnostima”, već da imaju neke malo… Hm, nazovimo ih zanimljivijim fantazijama.
Otkrivamo vam sedam vrhunskih maštarija koje se tiču vaših grudi, a kojih niste ni bile svesne.
1. Žele da “motaju” grudi kao volan
Ispunjenje ove pomalo blesave fantazije ne bi predstavljalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << baš najbolji osećaj za vas… Ali svejedno, ispitivanja kažu da muškarci to žele da rade!
3. Žele da zure u grudi veoma, veoma dugo
Da, muškarci imaju potrebu da pažljivo posmatraju vaše grudi. A to će skoro svaku ženu, čak i onu koja je u dugogodišnjoj vezi, naterati da se oseća neprijatno.
S tim u vezi, da li ste se ikada probudile usred noći i pogledale svog izabranika sa ljubavlju, misleći kako ste srećne što ga imate u životu? Muškarci rade isto to, ali gledajući vaše grudi.

3. Da uzmu grudi u šake i bacaju ih gore-dole
Dok maštaju o tome, osećaju se kao da su hipnotisani. Dok ih mrdaju prstima kao da su ping-pong loptice, oni prosto ne mogu da odvoje pogled od njih. Nema veze i ako je Svetsko prvenstvo u fudbalu u toku. Pa čak ni ako igra naša reprezentacija. A i pivo može da im se smlači… Jednostavno, ništa nije bitnije od ovoga.
4. Da koriste grudi kao jastuke
Naravno, muškarci vole da odmore glavu na ženskim grudima dok se maze s nežnijom polovinom, ali posle jednog ili dva sata stvari postaju ozbiljne, a vaše grudi počinju da se osećaju kao biljka u herbarijumu. To, izgleda, vašem muškarcu ne smeta. On je rešio da ostane tu do jutra.
5. Da im grudi budu koševi za basket
Muškarci jednostavno čeznu da se zavale u krevet i bacaju bombonice u vaš dekolte, jer je to za njih super zabava. Kako sami kažu, oni su jednostavna bića koja vole grudi, a vole i da isprobaju da li mogu da ubace neke stvari u razne rupe i procepe, a to im je savršeno mesto gde se spajaju ta dva interesovanja.
6. Da stisnu grudi iz sve snage
Iako su svesni da to nikako ne smeju da urade, muškarci jednostavno žude za tim da “nasrnu” na grudi bez brige da li će povrediti ženu. Stiskanje im je stalno na pameti.
7. Da zauvek drže grudi
Kada bi bilo društveno prihvatljivo da hodaju okolo sve vreme držeći u rukama grudi njihove izabranice, muškarci bi to zaista i radili. Zauvek.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Osam stvari koje muškarci potajno žele da rade vašim grudima

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Otkrivamo vam sedam vrhunskih maštarija koje se tiču vaših grudi, a kojih niste ni bile svesne...1. Žele da “motaju” grudi kao volan..Ispunjenje ove pomalo blesave fantazije ne bi predstavljalo baš najbolji osećaj za vas… Ali svejedno, ispitivanja kažu da muškarci to žele da rade!..3....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.