Izvor: Scandal.rs, 28.Feb.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam stvari koje muškarci bukvalno ne podnose u krevetu

Većina žena uglavnom nikada neće biti u potpunosti zadovoljno svojim izgledom, ali ponekad malo preteruju i ti trenuci ih koštaju dobrog, strastvenog seksa, koji će zauvek pamtiti. Dobra vest je da je najveći problem lošeg seksa upravo taj osećaj niskog samopouzdanja, a tu prepreku lako možemo da pevaziđemo.

Ako se pronađete u jednom od ovih, ne tako retkih, problema, znate šta vam je činiti!

1. Nesigurni ste zbog izgleda

Dopustite mu da voli vaše >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << telo. Osim ako ne želite da bude detaljno informisan o svakoj vašoj mani, prestanite da se žalite na prevelik stomak ili guzu punu celulita jer – izuzev ako u ta mesta svakodnevno ne upirete prstom, on ih neće primetiti. Ako ste zaista nesigurni ili nezadovoljni svojim izgledom, postoji niz načina kojima takve sitnice možete potpuno da promenite, ali bar na trenutak pokušajte da ne mislite na njih i volite svoje telo onoliko koliko ga voli vaš partner.

Pročitajte i… 5 najčešćih grešaka žena u seksu: Da li ih i vi pravite?

2. Opsednuti ste svojim nesavršenostima

Kao što smo i rekli, žena koja je potpuno zadovoljna svakim delićem svog tela i ličnosti, verovatno nije sa ove planete, ali vaš problem nije u vašim manama već u vašoj opsednutosti istim. Radite na jačanju svog samopouzdanja, a u međuvremenu kompenzujte prigušenim svetlima, seksi donjim vešom u kom se osećate neodoljivo i činite sve kako biste noć učinili lepšom i uskraćenom za koju negativnu misao.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Osam stvari koje muškarci bukvalno ne podnose u krevetu

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.