Opušteno: Zorica Marković se penjala po fontani, a u automobil ušla kroz prozor! (video)

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno: Zorica Marković se penjala po fontani, a u automobil ušla kroz prozor! (video)

Zorica Marković se sprema da uskoro otvori novu kafanu, a u jeku priprema rešila je da sebi da malo oduška. Ona se u novom lokalu opustila sa svojim prijateljima, a možda je malo i preterala, jer se penjala po kamenoj fontani, a po silasku se popela na leđa svog prijatelja.
Međutim, to nije bilo sve. Njihovo veselo društvo nastavilo je da pravi ludosti te je Zorica napala prijateljicu na svom automobilu, čemu se pridružio i njihov prijatelj.
A onda su krenuli u vožnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kabrioletom. Ali kada ih je pevačica dovezla gde treba, odlučila je da promeni automobil. Za ulazak u automobil nije želela da koristi vrata, za nju je dovoljan i otvoren prozor kroz koji se uvukla unutra.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opušteno: Zorica Marković se pela po fontani, a u automobil ušla kroz prozor! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Zorica Marković se sprema da uskoro otvori novu kafanu, a u jeku priprema rešila je da sebi da malo oduška. Ona se u novom lokalu opustila sa svojim prijateljima, a možda je malo i preterala, jer se penjala po kamenoj fontani, a po silasku se popela na leđa svog prijatelja...Međutim, to nije bilo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.