Opet krađa: Kendal Džener na meti lopova!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet krađa: Kendal Džener na meti lopova!

Kendal Džener prijavila je krađu nakita koja se dogodila juče. Ovo je drugi put u porodici Kardašijan Džener da se događa ovakav slučaj za samo nekoliko meseci.

Manekenka i rijaliti zvezda Kendal Džener prijavila je policiji krađu, nakon što je primetila da joj u spavaćoj sobi nema nakita. Kako se navodi, ona je u sredu oko podneva napustila svoj dom u Holivud Hilsu, i vratila se tek uveče, ali je nakon ponoći primetila da nakita nema. Pozvala je policiju i rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako je čula neku buku, što ju je uplašilo jer je mislila da su provalnici još u kući. Imanje je pretraženo, ali nije bilo nikoga niti su primećeni znakovi nasilnog ulaska.

Podsetimo, njena sestra Kim Kardašijan u oktobru prošle godine preživela je pravu dramu kada je opljačkana u Parizu, dok su je nasilnici držali na nišanu. Celu priču o tome šta se desilo možete pogledati u emisiji "U korak sa Kardašijanovima" ove nedelje na kanalu "E!".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.