Opet bih bila sa njim da mogu da vratim vreme! Ljupka BESNA što je nazivaju Simićevom LJUBAVNICOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 09:36

"Opet bih bila sa njim da mogu da vratim vreme!" Ljupka BESNA što je nazivaju Simićevom LJUBAVNICOM

"Ništa gore za jednog pevača koji 10 godina snima pesme, i onda razlupa dva auta i onda cela nacija zna za tebe."

Gost iznenađenja u emisiji "Brak na neviđeno" bila je Ljupka Stević. Njen zadatak je bio da pomogne voditeljki da se mladenci bolje upoznaju pre nego što izgovore sudbonosno "da". Poznato je da pravila ove emisije nalažu da se mladenci ne poznaju i da se prvi put sretnu pred matičarkom.

Ispred hotela u kom su boravili mladenci, pojavila se Ljupka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mene je parking proslavio. Ništa gore za jednog pevača koji 10 godina snima pesme, i onda razlupa dva auta i onda cela nacija zna za tebe. Ja sam Ljupka, jedna dobrica, to što se desilo, desilo se, neće se ponoviti, šteta je materijalna, svima su glave na ramenima, tako će biti i ovog puta - rekla je Ljupka.

Pevačica je zatim posetila i mladence, pa je sa njima porazgovarala.

- Čini mi se da ti nisi nešto za ženidbu, nego si više avanturista, da probaš i ovo. Skenirala sam ja i jače muškarce - rekla je Stevićeva mladoženji.

Ljupka je upitala mladu šta bi uradila da je momak izda.

- Verovatno bih mu ofarbala motor. Moj bivši je prefarbao taj motor, ali nisam mu ja to uradila, to mu je uradila bivša. On je nju varao sa mnom, pa posle je mene varao sa njom - ispričala je buduća mlada.

Pevačica je zatim objasnila svoj skandal sa generalom Dragišom Simićem.

- Da je bilo još vozila, stradala bi i druga vozila. Čovek je ispao džukela, malo je to što je dobio. Žao mi je što sam prošla medijski linč, kažu da sam bila obična ljubavnica, ali nisam, ja to ne mogu da prihvatim, ja sam bila deset godina ljubav tog čoveka. Opet bih bila sa njim da mogu da vratim vreme, jer znam kakva je to ljubav bila. Ali sebi sada da pravim pakao od života, ne, nikako - rekla je Ljupka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ljupka Stević provocira generala Simića: Džukela je dobila šta je zaslužio

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2020

Ljupka Stević koja se našla u žiži interesovanja kada je svom bivšem ljubavniku generalu Simiću razlopala čak dva automobila, još jednom se osvrnula na njihovu vezu i otkrila da li se kaje zbog onoga što je učinila. Naime, Ljupka je bila specijalni gost u emisiji „Brak na neviđeno”...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.