Opasno se navrzao i ne odustaje: Željko Šašić poručuje da Dara nema ni tri grama mozga!

Izvor: Svet, 05.Mar.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasno se navrzao i ne odustaje: Željko Šašić poručuje da Dara nema ni tri grama mozga!

Ne znamo koja je ovo tačno epizoda, ali španska serija, u kojoj pevačica Dara Bubamara ima glavnu ulogu, se nastavlja. Iz epizode u epizodu samo se menjaju sporedni glumci, a sada je na red ponovo došao Željko Šašić.
Pevač i pevačica se već neko vreme prozivaju, a kako je Dara nedavno izjavila da kada čuje za Šašića pomisli na maslačak koji može da oduva do Severnog pola, Šašić kaže:
“Pa vidite da me je oduvala, nema me više u seriji”, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pevač u emisiji “Exkluziv” i dodao:
Rekao sam da izgleda kao da ima tri glave, a ispada da ima tri glave i da ni u jednoj nema gram mozga. Tako da Dara nema tri grama mozga“, zaključio je Željko.
Izvor: Kurir
Foto: Hello

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Opasno se navrzao i ne odustaje: Željko Šašić poručuje da Dara nema ni tri grama mozga!

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015

Ne znamo koja je ovo tačno epizoda, ali španska serija, u kojoj pevačica Dara Bubamara ima glavnu ulogu, se nastavlja. Iz epizode u epizodu samo se menjaju sporedni glumci, a sada je na red ponovo došao Željko Šašić...Pevač i pevačica se već neko vreme prozivaju, a kako je Dara nedavno izjavila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.