Izvor: Tracara.com, 10.Apr.2023, 23:11

Opasno dobra nagrada u Survivoru, na pesku napeto: Evo koji tim je pobedio

Kao i do sada, i ove nedelje će crveni i plavi tim u „Survivoru“ imati četiri igre, dve za plemenski imunitet i dve za nagradu. Voditelj Bojan Perić na samom početku je plemenima rekao da ih prvo od brojnih iznenađenja koja su najavljena u „Survivoru“ čeka ove nedelje, ali nije želeo da im otkrije šta je u pitanju. Sa druge strane, kada su čuli šta je današnja nagrada, ni crveni ni plavi nisu krili radost. Naim, oni će se boriti za žurku, i to ne bilo kakvu. Pobedničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pleme ploviće rekom Čavon uz muziku, ali i zanimljive poslastice. U pitanju je torta od šargarepe i brojni slatkiši koji su predstavljeni takmičarima. Crveni i plavi tim vodili su žestoku bitku… Bitka je bila prilično napeta, a poslednji su u duel ušli Marko i Leo. Njih dvojica su dali sve od sebe, a na kraju je pobedu ipak odneo Leo i tako doneo pobednički poen plavom timu. Pogledajte u videu kako je to izgledalo… The post Opasno dobra nagrada u Survivoru, na pesku napeto: Evo koji tim je pobedio appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Takmičarima se zavrtelo u glavi: Nikad bitnija igra u Survivoru

Izvor: Tracara.com, 11.Apr.2023, 22:54

Takmičarima se zavrtelo u glavi od igre. Crveno i plavo pleme danas su se borili za ono što im najviše nedostaje – tople reči podrške njihovih najbližih. Da bi mogli da dobiju pisma i fotografije svojih porodica, takmičari su morali da prođu poligon. U svakoj rundi učestvovalo je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.