Opa, malo su se zaneli: Maja se SKINULA pred Janjušem, on nije skidao pogled sa nje - Kamera zabeležila VRELU SCENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:52

Opa, malo su se zaneli: Maja se SKINULA pred Janjušem, on nije skidao pogled sa nje - Kamera zabeležila VRELU SCENU

Kamera zabeležila vruće scene...

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su pre dve noći imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Janjuš je danas tokom dana Maji ponudio da budu intimni, ali bez obaveza, što ona nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihvatila i želi da budu samo drugari. On joj je ponovio pitanje nekoliko puta, ali je ona svaki put odbila.

Nakon toga su odlučili da zajedno provedu neko vreme u vešeraju, a Maji je u jednom trenutku zatrebala pomoć oko njene sveže urađenje silikonske zadnjice, pa je Janjuš odmah uskočio.

Ona je iza jakne skrivala šta radi sa svojim donjim vešom, a Janjuš je sve vreme pridržavao i gledao u njeno telo.

Mnogi očekuju da će da se desi pomirenje Maje i Janjuša, a ostaje da pratimo dešavanja u rijalitiju i vidimo da li se se nagađanja publike ispuniti.

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.