Opa! Poznati voditelj pokreće muzičko takmičenje

Izvor: Svet, 15.Sep.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opa! Poznati voditelj pokreće muzičko takmičenje

Za 10. sezonu emisije “Amidži šou” voditelj Ognjen Amidžić sprema veliko iznenađenje za gledaoce pod nazivom “YouTube Music Battle”, a pobednik ovog takmičenja će dobiti snimanje dve pesme i spotova za ove numere.
“Spremni smo za novu sezonu kao i do sada bicemo najgledaniji. Novitete imamo a to je muzičko takmičenje. Za razliku od postojećih, ovo će biti preko interneta. Pravila su jednostavna: učesnici koji, na nedeljnom nivou, budu imali najviše pregleda na Jutjubu, idu dalje, i tako sve do finala. A pobednik dobija dve pesme, i spotove za njih, plus gostovanje u emisiji”, rekao je Ognjen za Svet rs.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

BITKA POCINJE Amidzic pokrece muzicko takmicenje preko Jutjuba

Izvor: medio.rs, 15.Sep.2017

Pobednik takmičenja "YouTube Music Battle" dobija dve pesme i spotove za njih..Za 10. sezonu emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić sprema veliko iznenađenje za gledaoce pod nazivom "YouTube Music Battle", a pobednik ovog takmičenja će dobiti snimanje dve pesme i spotova za ove numere...Za...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.