Oni su se razveli u 2015. godini

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su se razveli u 2015. godini

Kad je Rosdejlovo trogodišnje neverstvo isplivalo na površinu, nije bilo spasa. Muzička zvezda je hrabro ispratila kraj braka ne skrivajući koliko joj je raskid teško pao. Gven teši novi dečko, pevać Blejk Šeldon, a njen nekadašnji partner je za sada zvanično sam.

Dženifer Garner i Ben Aflek

Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja doneli smo tešku odluku da se razvedemo – poručili su pre šest meseci Dženifer Garner i Ben Aflek. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Opet neverica, jer je i ovaj poznati par pratila slika skladne i neuništive desetogodišnje ljubavi. Iza tog savršenstva krili su se glumčevi problemi s alkoholizmom, ali i “ozloglašena” dadilja. Prema pojedinim medijima, brak se raspao zbog njegovog neverstva.

Glasine su Dženifer i Ben ispratili ćutanjem, a dobar odnos održavaju zbog dece, ćerki Vajolet i Serafina i sina Semjuela.

Zbog toga, ali možda i nečeg drugog njih dvoje će provesti zajedno Božić sa decom.

Gvinet Paltrou i Kris Martin

U ovoj godini još jedan brak je okončan. Američka glumica Gvinet Paltrou i britanski pevač Kris Martin, frontmen grupe “Koldplej”, u aprilu su se zvanično razveli. Ljubavna bajka omiljene plavuše Holivuda i rokera trajala je 12 godina.

Ako poslušamo američke tabloide, vezi je presudila jedna druga plavuša – Kejt Hadson, koja je postala veoma bliska s Martinom.

Oskarovka i muzičar u jednom detalju slede primer prethodnog para. U odličnim su odnosima zbog dece, ćerke Epl i sina Mozesa.

Samo šest meseci pre razvoda Gvinet je uhvaćena u strasnom poljupcu s bivšim dečkom Donovanom Ličem na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu.

Ovaj doskorašnji par je ipka u dobrim odnosima, a potvrda je Gvinetino učešće na snimanju novog albuma svog bivšeg supruga.

Hale Beri i Olivije Martinez

U oktobru stigla je kao grom iz vedra neba vest o još jednom razvodu. Američka glumica Hale Beri i francuski glumac Olivije Martinez se razvode.

Razlog? Previše uspešna Hale. Dok je ona dobijala uloge, Martinez ij je bezuspešno čekao i nije mogao da se izbori s tom neravnotežom.

Oboje su ćutljivi kad je reč o razvodu. Svu pažnju posvećuju zajedničkim sinom Mozesu, a Hale brine i o ćerki Nali, koju je dobila s bivšim partnerom Gabrijelom Obrijelom i nad kojom ima puno starateljstvo.

Pamela Anderson i Rik Salomon

Seksi plavuša je konačno slobodna! Možda niste ni znali da je Pamela Anderson do 2015. bila u braku i to zbog druge šanse koju je dala profesionalnom igraču pokera Riku Salomonu.

Ljubavna priča se odvijala ovako. Njih dvoje su se prvi put venčali 2007. godine, ali su se nakon dva meseca od venčanja rastali. Početkom 2014. godine su se pomirili, a posle šest meseci Pamela je zatražila razvod. U maju ove godine atraktivna glumica je prilikom podele imovine dobila milion dolara.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Oni su se razveli u 2015. godini

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.