Oni su, jednostavno, božanstveni!

Izvor: Prva.rs, 02.Jan.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su, jednostavno, božanstveni!

Iako su se upoznali još 1968. godine na setu filma „The One and Only, Genuine, Original Family Band“, Kurt Rasel i Goldi Houn vezu su započeli nakon što je ih sudbina opet spojila 1983. kad su zajedno radili na filmu „Swing Shift“.
I od tada se ne razdvajaju.
A da su zaista par kakvom svako teži, pokazuju i njihove najnovije zajedničke fotografije sa odmora u Aspenu. Dobro umotani u zimske kapute šetali su gradom, a Kurt svoju Goldi nije ispuštao iz ruku.
Fotke: >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << OVDE
U intervjuima uglavnom ističu da je za dugovečnost njihove ljubavi zaslužan odnos pun poverenja, ljubavi i pažnje.
- Ako dvoje ljudi želi da njihova veza bude uspešna, ona će to i biti. Ako samo jedan posustane, brod tone. Ne znam da li je to težak posao, ali jedino što želim je srećna i zdrava porodica. Ponosna sam što to imam nakon godina lutanja. Kurt je divan i obožavam da budem sa njim. Zajedno smo napravili mnogo lepog i još ćemo – rekla je Goldi jednom prilikom.
Izvor: 100posto.hr
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.