Oni su OŠTEĆENI - Biković prvi put javno progovorio o napuštanju Belog lotosa: Otkrio zašto PLAČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:08

"Oni su OŠTEĆENI" - Biković prvi put javno progovorio o napuštanju "Belog lotosa": Otkrio zašto PLAČE

Miloš Biković otkrio je da radi na novom projektu, a zatim podelio trenutke koje proživljava sa svojim sinom.

Proslava Dana Beogradskog dramskog pozorišta okupila je brojne poznate ličnosti iz sveta glume, ali i kulturne javnosti. Ovaj značajan dan za pozorište obeležen je uz prisustvo glumaca, reditelja, pozorišnih radnika i brojnih gostiju. Program je obuhvatao različite umetničke tačke, a atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i zajedništvom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Među njima našao se i Miloš Biković koji je

- Kada sam prvi put kročio u pozorište, ja sam tada imao jednu scenu i dve replike gde mi stave u neku kutiju i izbace me sa scene, što je tada odgovaralo mojim glumačkim dostignućima. Posle toga sam sedeo celu predstavu i slušao razgovore starijih kolega. Za mene je to bilo posebno životno iskustvo jer sam se upoznao sa životom glumaca, slušao sam i njihove priče i šta su oni govorili.

- Planovi su podložni promenama, kao što vidite, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Ovo će biti zauzeta godina i već sada je ovogodišnji raspored ispunjen. Biće dosta projekata ove godine, naravno ja ne mogu o svim da govorim. Konkretno ovaj se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carkog agenta koji radi za Rusiju, a pokušava da pobegne odbeglim kinezima i da im spasi život - objansio je on.

Za snimanje "Belog lotosa", imao je da kaže sledeće:

- Ja im želim svu sreću, mislim da je to sjajan projekat i nadam se da će uspeti i oni jer su na neki način oštećeni celom ovom situacijom Želim im da to prevaziđu i da im treća sezona bude fantastična - priznao je Miloš.

- Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života, videćemo kada ta komunikacija postane intenzivnija. Za sada se sve svodi na plač. Malo na moj, malo na njegov.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.