Oni samo hoće BRZU LOVU, to je jasno - Vesna Đogani udarila na mlađe kolege sa estrade, nije ih štedela Neće biti tu za dve godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 03:22

Oni samo hoće BRZU LOVU, to je jasno - Vesna Đogani udarila na mlađe kolege sa estrade, nije ih štedela "Neće biti tu za dve godine"

Vesna Đogani je gostovala u jednom podkastu i tom prilikom otkrila kako gleda na mlađe kolege i uspeh koji su postigli u kratkom vremenskom periodu.

Popularna pop pevačica Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu.

Zajedno sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem, vlasnik je mnogobrojnih hitova, koji se i posle dugo godina rado puštaju po svim klubovima i diskotekama u čitavom regionu.

Vesna je poznata kao neko ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo otvoreno priča o svojim kolegama i iznese svoje mišljenje o njima bez dlake na jeziku. Ovog puta se dotakla svojih mlađih kolega RasteVojaža i Devita, te otrkila šta zaista misli o njima i njihovoj muzici:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže - istakla je Đoganijeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ONI HOĆE SAMO BRZU LOVU, NEĆE IH BITI ZA DVE GODINE" Vesna Đogani kao niko udarila na Rastu, Vojaža i Devtia, nije ih poštedela ni malo

Izvor: Blic, 10.Dec.2023

Kada je reč o popularnom žanru – trepu, mišljenja pevača su podeljena, te neki negativnu komentarišu ove izvođače i njihove pesme.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.